Hotel Turnerwirt – Salzburg

0

Ha Salzburgban jár az ember és a város központjához közeli és olcsóbb kategóriába tartozó akadálymentesített szálláslehetőséget keres, akkor bátran ajánljuk figyelmébe a  Hotel Turnerwirt-et.

Az 1437-ben épült, családi tulajdonban lévő 3-csillagos szálloda mindössze 2 km-re található Salzburg belvárosától. Ingyenes Wi-Fi internet-kapcsolatot és ingyenes parkolási lehetőséget biztosít.

A Hotel Turnerwirt 3 részből tevődik össze. A főépületből, egy átriumból társalgóval és a teraszos, romantikus villából. A modern, nemrég felújított szobák fürdőszobával és műholdas TV-vel rendelkeznek. A kerekesszékkel közlekedők részére az átriumban alakították ki az akadálymentes környezetet.

 

Hotel_Salzburg

A hotelben kettő szobát alakítottak ki a mozgáskorlátozottak számára. Ezeknek a szobáknak a megközelítése teljesen akadálymentes. A nívósan berendezett tágas helyiségben franciaágy található, a fürdőszoba kialakítása a kerekesszékkel közlekedők számára ideális. A hotelben további díjfizetés ellenében svédasztalos reggelit is lehet kérni.

Hotel_Salzburg

Miután többen is jelezték, hogy ez a szálláshely megfelelően akadálymentesített, így weboldalunk ajánlja ezt a szállás lehetőséget a kerekesszékkel közlekedők számára.

További információ ide kattintva angol és német nyelven található.

MEGOSZTÁS

Mondd el a véleményed, vagy kérdezz bátran!